Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
CS 3Tb-Ż zas.żyw.czł
|
AM 4Tb-Ż plan żywien
|
|
CS 4Ta-2/2 Prac obsł ko
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
EM 3Ta-H prac.usł.dod
|
EM 3Ta-H prac.pięter
|
SW 1B-ch j.ang.
|
CS 5T-Ż usł gastron
|
PR 4Tb-H j.ang.
|
3 |
9:40-10:25 |
EM 3Ta-H rezerwacja
|
EM 3Ta-H prac.pięter
|
SW 1B-ch j.ang.
|
CS 4Tb-Ż Prac obsł ko
|
EM 4Tb-H rezerwacja
|
4 |
10:30-11:15 |
EM 3Ta-H rezerwacja
|
EM 3Ta-H prac.pięter
|
SJ 3Tb-1/2 j.niem.
|
CS 4Tb-Ż Prac obsł ko
|
EM 4Tb-H rezerwacja
|
5 |
11:35-12:20 |
EM 4Tb-H prac.recepc
|
EM 3Ta-H prac.usł.dod
|
SW 1B-dz j.ang.
|
|
EM 4Tb-H prac.recepc
|
6 |
12:25-13:10 |
|
|
SW 1B-dz j.ang.
|
|
EM 3Ta-H pod.hotel
|
7 |
13:15-14:00 |
AM 5T-Ż pod żywienia
|
KS 1T bizn.i zarz.
|
SJ 1T-S j.niem.
|
KS 1T-Lo bhp
|
EM 3Ta-H rezerwacja
|
|