Lista podręczników do klasy 1 Technikum w
Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. Bohaterów Monte Cassino w
Lubniu |
PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE |
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo |
Język polski |
|
|
|
Język
angielski |
|
|
|
Język
niemiecki |
|
|
|
Filozofia |
|
|
|
Historia |
|
|
|
Historia i
teraźniejszość |
|
|
|
Podstawy
przedsiębiorczości |
|
|
|
Geografia |
|
|
|
Geografia -
zakres rozszerzony |
|
|
|
Biologia |
|
|
|
Biologia -
zakres rozszerzony |
|
|
|
Fizyka |
|
|
Nowa Era |
Chemia |
|
|
operon |
Matematyka -
zakres rozszerzony |
|
|
|
Informatyka |
|
|
|
Edukacja dla
bezpieczeństwa |
|
|
|
Religia |
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE
ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA |
Bezpieczeństwo i higiena pracy |
|
|
|
Podstawy
hotelarstwa |
|
|
|
Organizacja
pracy służby pięter |
|
|
|
Usługi
żywieniowe w hotelarstwie |
|
|
|
Usługi
dodatkowe w obiekcie hotelarskim |
|
|
|
Język
angielski w hotelarstwie |
|
|
|
Rezerwacja
usług hotelarskich |
|
|
|
Obsługa gości
w recepcji |
|
|
|
Marketing w
hotelarstwie |
|
|
|
Pracownia
służby pięter |
|
|
|
Pracownia usług dodatkowych |
|
|
|
Pracownia obsługi konsumenta |
|
|
|
Pracownia informatyczna w
hotelarstwie |
|
|
|
Pracownia obsługi gościa w
recepcji |
|
|
|
Zawodowe konwersacje
językowe |
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE
ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK |
Podstawy
logistyki |
|
|
|
Organizacja
pracy magazynów |
|
|
|
Transport w
logistyce |
|
|
|
Obsługa
klientów i kontrahentów |
|
|
|
Język
angielski zawodowy |
|
|
|
Procesy
magazynowe |
|
|
|
Pracownia
magazynowa |
|
|
|
Pracownia
transportowa |
|
|
|
Organizacja
procesów transportowych |
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE
ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH |
Wyposażenie
techniczne zakładów gastronomicznych |
|
|
|
Podstawy
gastronomii |
|
|
|
Technologia
gastronomiczna |
|
|
|
Zasady
żywienia człowieka |
|
|
|
Planowanie
żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej |
|
|
|
Podstawy
żywienia dietetycznego |
|
|
|
Usługi
gastronomiczne i cateringowe |
|
|
|
Język
angielski w gastronomii |
|
|
|
Pracownia
technologii gastronomicznej |
|
|
|
Pracownia
planowania żywienia i organizacji gastronomii |
|
|
|
Pracownia
usług i obsługi konsumenta |
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE
ZAWODOWE - TECHNIK STYLISTA |
Bezpieczeństwo i higiena pracy |
|
|
|
Materiałoznawstwo
odzieżowe |
|
|
|
Podstawy
projektowania wyrobów odzieżowych |
|
|
|
Technologia
wyrobów odzieżowych |
|
|
|
Konstrukcja i
modelowanie wyrobów odzieżowych |
|
|
|
Język
angielski w branży odzieżowej |
|
|
|
Prowadzenie
działalności gospodarczej |
|
|
|
Wykonywanie
wyrobów odzieżowych |
|
|
|
Stylizowanie
sylwetki |
|
|
|
Kreowanie
wizerunku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|