Lista podręczników do klasy 3 Technikum w
Lubniu |
PRZEDMIOTY
OGÓLNOKSZTAŁCĄCE |
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo |
Język
polski |
Sztuka wyrazu
2. cz 1. i cz. 2. |
D. Dąbrowska |
GWO |
Język angielski |
Password
Reset A2+/B1 |
M.
Rosińska |
Macmillan |
Język niemiecki |
#Trends
2 |
A.
Życka |
Nowa
Era |
Historia |
Poznać
przeszłość 3 |
A.
Kucharski |
Nowa
Era |
Geografia |
Oblicza
geografii 2. zakres podstawowy |
T.
Rachwał |
Nowa
Era |
Geografia - zakres rozszerzony |
Oblicza
geografii 2. zakres rozszerzony |
T.
Rachwał |
Nowa
Era |
Biologia |
Biologia
2. Podręcznik dla LO i T. zakres podstawowy |
B.
Jakubik |
Operon |
Biologia - zakres rozszerzony |
Biologia
2. Podręcznik dla LO i T. zakres rozszerzony |
B.
Jakubik |
Operon |
Fizyka |
Odkryć
fizykę 2 |
M.
Braun |
Nowa
Era |
Chemia |
Chemia
2 |
R.
Janiuk |
WSiP |
Matematyka - zakres rozszerzony |
Matematyka
1,2 – poziom rozszerzony |
M.
Kurczab |
Pazdro |
Informatyka |
Informatyka
2 - poziom podstawowy |
W.
Hermanowski |
Operon |
Podstawy przedsiębiorczości |
Ekonomia
stosowana - podręcznik |
H.
Micińska |
FMP
2020 |
Religia |
Religia.
U źródeł nadziei. |
ks.
A. Kielian |
św.
Stanisława BM |
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA |
Bezpieczeństwo
i higiena pracy |
BHP |
W. Bukała |
WSiP |
Podstawy
hotelarstwa |
Hotelarstwo cz.1
Organizacja pracy t.1 |
B. Sawicka |
AB Format |
Organizacja
pracy służby pięter |
Organizacja pracy 1 |
B. Sawicka |
Format - AB |
Usługi
dodatkowe w obiekcie hotelarskim |
Podstawy hotelarstwa
i usługi dodatkowe |
W. Drogoń |
WSiP |
Pracownia
służby pięter |
Hotelarstwo cz.1
Organizacja pracy t.1 |
B. Sawicka |
AB Format |
Pracownia
obsługi konsumenta |
Obsługa kelnerska |
D. Ławniczak |
WSiP, Rea |
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK |
Podstawy logistyki |
Materiały
własne |
|
|
Organizacja pracy magazynów |
Gospodarka
zapasami i magazynem. Zarządzanie magazynem. |
K.
Grzybowska |
Difin |
Obsługa klientów i kontrahentów |
Obsługa
magazynów cz 1 |
A.
Rożej |
WSiP |
Procesy magazynowe |
Obsługa
magazynów, zbiór zadań przygotowywujacych do części praktycznej egzaminu
zawodowego |
B.
Targowska |
Wyd.
TD |
Pracownia magazynowa |
Obsługa
magazynów, SPL.01 cz 2 |
A.
Kij |
WSiP |
Język angielski zawodowy |
|
|
|
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE -TECHNIK STYLISTA |
Materiałoznawstwo odzieżowe |
Materiałoznawstwo
odzeżowe |
I.
Indryga-Pajor |
SOP
Toruń |
Podstawy projektowania wyrobów odzieżowych |
Podstawy
projektowania odzieży |
E.Fałkowska-Rękawek |
WSiP |
Technologia wyrobów odzieżowych |
Techniki
szycia odzieży |
E,
Stark |
SOP
Toruń |
Konstrukcja i modelowanie wyrobów odzieżowych |
Modelowanie
form odzieży damskiej |
E.Stark |
SOP
Toruń |
Wykonywanie wyrobów odzieżowych |
- |
|
|
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG
GASTRONOMICZNYCH |
Wyposażenie techniczne
zakładów gastronomicznych |
Wyposazenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
Kasperek, Kondratowicz |
WSiP |
Technologia
gastronomiczna |
Technologia gastronomiczna z
towaroznawstwem |
H. Konarzewska |
WSiP |
Zasady
żywienia człowieka |
Zasady żywienia |
B. Przygoda |
WSiP |
Język
angielski w gastronomii |
Jezyk angielski zawodowy w gastronomii |
R. Sarna, K.Sarna |
WSiP |
Pracownia
technologii gastronomicznej |
Procesy
technologiczne w gastronomii |
I. Namysław |
WSiP |
|
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych |
Wyposazenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
Kasperek, Kondratowicz |
WSiP |
Technologia gastronomiczna |
Technologia gastronomiczna z
towaroznawstwem |
H. Konarzewska |
WSiP |
Zasady żywienia człowieka |
Zasady żywienia |
B. Przygoda |
WSiP |
Język angielski w gastronomii |
Jezyk angielski zawodowy w gastronomii |
R. Sarna, K.Sarna |
WSiP |
Pracownia technologii gastronomicznej |
Procesy
technologiczne w gastronomii |
I. Namysław |
WSiP |
|
|
|
|
|
|
|
|
|