Lista podręczników do klasy 5 Technikum w
Lubniu |
PRZEDMIOTY
OGÓLNOKSZTAŁCĄCE |
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo |
Język polski |
"Sztuka
wyrazu 3, cz..2, Sztuka wyrazu", klasa 4. |
D.
Dąbrowska |
GWO |
Język angielski |
Repetytorium
z języka angielskiego dla LO i T. |
J.
Sosnowska |
Pearson |
Język niemiecki |
#Trends
3 |
A.
Życka |
Nowa
Era |
Historia |
"Poznać
przeszłość 4" Podręcznik do historii dla LO i T. Zakres podstawowy |
J.
Kłaczkow |
Nowa
Era |
Wiedza o społeczeństwie |
"W
centrum uwagi 2" Podręcznik do WOS dla LO i T. Zakres podstawowy. |
A.
Janicki |
Nowa
Era |
Geografia - zakres rozszerzony |
Oblicza
geografii 4. Podręcznik dla LO i T, zakres rozszerzony. |
M.
Świtoniak |
Nowa
Era |
Biologia - zakres rozszerzony |
Biologia
4. Podręcznik dla LO i T. zakres rozszerzony |
B.
Jakubik |
Operon |
Matematyka - zakres rozszerzony |
Matematyka
2,3– poziom rozszerzony |
M.
Kurczab |
Pazdro |
Religia |
Religia.
U źródeł miłości. cz.2. |
ks.
T. Panuś |
św.
Stanisława BM |
|
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA |
Obsługa gości w recepcji |
Realizacja
usług w recepcji 1 |
B. Cymańska |
WSiP |
Marketing w hotelarstwie |
Marketing
usług hotelarskich |
Stefański |
WSiP |
Pracownia usług w obiekcie hotelarskim |
Testy i zadaniaprzygotowujące
do egzaminu zawodowego HGT.06 |
M. Halama |
WSiP |
Pracownia informatyczna w hotelarstwie |
|
|
|
|
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK |
Transport w logistyce |
Organizacja
i monitorowanie procesów transportowych |
M.
Stajniak |
ILiM |
Język angielski zawodowy |
Język
angielski zawodowy w logistyce i spedycji |
B.
Howis, B. Szymoniak |
WSiP |
Organizacja procesów transportowych |
Organizacja
i monitorowanie procesów transportowych |
M.
Stajniak |
ILiM |
Pracownia
transportowa |
Branża TSL w
przykładach i ćwiczeniach |
P.
Andrzejczyk |
ILiM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH |
Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej |
Organizacja
prosdukcji gastronomicznej |
B.
Bilska |
WsiP
, REA |
Usługi gastronomiczne i cateringowe |
Usługi
gastronomiczne |
R.
Szajna |
WSiP
, |
Język angielski w gastronomii |
Jezyk
angielski zawodowy w gastronomii |
R.
Sarna, K.Sarna |
WSiP |
Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii |
Planowanie
żywienia i produkcji gastronomicznej. |
J.
Ozdarska |
Format
ab |
Pracownia
usług i obsługi konsumenta |
Obsługa
kelnerska |
R, Szajna |
WSiP |
|
|
|
|