Lista podręczników do klasy 5 Technikum w Lubniu
PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE Tytuł Autor Wydawnictwo
Język polski "Sztuka wyrazu 3, cz..2, Sztuka wyrazu", klasa 4. D. Dąbrowska GWO
Język angielski Repetytorium z języka angielskiego dla LO i T. J. Sosnowska Pearson
Język niemiecki #Trends 3 A. Życka Nowa Era
Historia "Poznać przeszłość 4" Podręcznik do historii dla LO i T. Zakres podstawowy J. Kłaczkow Nowa Era
Wiedza o społeczeństwie "W centrum uwagi 2" Podręcznik do WOS dla LO i T. Zakres podstawowy. A. Janicki Nowa Era
Geografia - zakres rozszerzony Oblicza geografii 4. Podręcznik dla LO i T, zakres rozszerzony.  M. Świtoniak Nowa Era
Biologia - zakres rozszerzony Biologia 4. Podręcznik dla LO i T. zakres rozszerzony B. Jakubik Operon
Matematyka - zakres rozszerzony Matematyka 2,3– poziom rozszerzony  M. Kurczab Pazdro
Religia Religia. U źródeł miłości. cz.2. ks. T. Panuś św. Stanisława BM
  KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA
Obsługa gości w recepcji Realizacja usług w recepcji 1 B. Cymańska WSiP
Marketing w hotelarstwie Marketing usług hotelarskich Stefański WSiP
Pracownia usług w obiekcie hotelarskim Testy i zadaniaprzygotowujące do egzaminu zawodowego HGT.06 M. Halama WSiP
Pracownia informatyczna w hotelarstwie      
       
  KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK
Transport w logistyce Organizacja i monitorowanie procesów transportowych M. Stajniak ILiM
Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w logistyce i spedycji  B. Howis, B. Szymoniak WSiP
Organizacja procesów transportowych Organizacja i monitorowanie procesów transportowych M. Stajniak ILiM
Pracownia transportowa Branża TSL w przykładach i ćwiczeniach P. Andrzejczyk ILiM
  KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej Organizacja prosdukcji gastronomicznej  B. Bilska WsiP , REA
Usługi gastronomiczne i cateringowe Usługi gastronomiczne R. Szajna WSiP , 
Język angielski w gastronomii Jezyk angielski  zawodowy w gastronomii R. Sarna, K.Sarna WSiP
Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej. J. Ozdarska Format ab
Pracownia usług i obsługi konsumenta Obsługa kelnerska R, Szajna WSiP