Lista podręczników do klasy 4 Technikum w
Lubniu |
PRZEDMIOTY
OGÓLNOKSZTAŁCĄCE |
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo |
Język
polski |
Sztuka wyrazu
2. cz. 2, Sztuka wyrazu 3. cz. 1 |
D. Dąbrowska |
GWO |
Język angielski |
Focus
3 |
Sue
Kay |
Pearson
Education |
Język niemiecki |
#Trends
2 |
A.
Życka |
Nowa
Era |
Historia |
Poznać
przeszłość 3 |
A.
Kucharski |
Nowa
Era |
Wiedza o społeczeństwie |
W
centrum uwagi 1. Podręcznik do wos dla LO i T |
A.
Janicki |
Nowa
Era |
Geografia |
Oblicz
geografii 3. Podręcznik dla LO i T, zakres podstawowy. |
M.
Świtoniak |
Nowa
Era |
Geografia - zakres rozszerzony |
Oblicz
geografii 3. Podręcznik dla LO i T, zakres rozszerzony. |
M.
Świtoniak |
Nowa
Era |
Biologia |
Biologia
3. Podręcznik dla LO i T. zakres podstawowy |
B.
Jakubik |
Operon |
Biologia - zakres rozszerzony |
Biologia
3. Podręcznik dla LO i T. zakres - rozszerzony |
B.
Jakubik |
Operon |
Fizyka |
Odkryć
fizykę 3 |
M.
Braun |
Nowa
Era |
Chemia |
Chemia
2 |
R.
Janiuk |
WSiP |
Matematyka - zakres rozszerzony |
Matematyka
1,2 – poziom rozszerzony |
M.
Kurczab |
Pazdro |
Religia |
Religia.
U źródeł miłości. cz.1. |
ks.
A. Kielian |
św.
Stanisława BM |
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA |
Podstawy hotelarstwa |
Podstawy
hotelarstwa i usługi dodatkowe |
W.
Drogoń |
WSiP |
Organizacja pracy służby pięter |
Organizacja
pracy 1 |
B.
Sawicka |
Format
- AB |
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim |
Podstawy
hotelarstwa i usługi dodatkowe |
W.
Drogoń |
WSiP |
Obsługa gości w recepcji |
Obsługa
gości w obiekcie hotelarskim - zbiór zadań |
W.
Drogoń |
WSiP |
Język angielski w hotelarstwie |
Highly
Recommended |
T.
Stott, R.Revel |
WSiP |
Pracownia usług w obiekcie hotelarskim |
Testy
i zadania przygotowujące do egzaminu zawodowego HGT.06 |
M.
Halama |
WSiP |
Marketing w hotelarstwie |
Marketing
usług hotelarskich |
Stefański |
WSiP |
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK |
Podstawy logistyki |
Podstawy
logistyki |
K.
Grzybowska |
Difin |
Transport w logistyce |
Gospodarka
zapasami i magazynem. Zarządzanie magazynem. |
K.
Grzybowska |
Difin |
Obsługa klientów i kontrahentów |
Systemy
logistyczne |
K.
Grzybowska |
Difin |
Język angielski zawodowy |
Jezyk
angielsi zawodowy w logistyce i spedycji |
B.
Howis |
WSiP |
Procesy magazynowe |
Obsługa magazynów, żbiór zadań przygotowywujacych do części
praktycznej egzaminu zawodowego, |
M.
Drożek |
Wyd.
TD |
Pracownia magazynowa |
Gospodarka
zapasami i magazynem. cz. 1 i 2. |
K.
Grzybowska |
Difin |
|
KSZTAŁCENIE
ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH |
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych |
|
|
|
Podstawy gastronomii |
|
|
|
Technologia gastronomiczna |
|
|
|
Język angielski w gastronomii |
|
|
|
Pracownia technologii gastronomicznej |
|
|
|
|
|
|
|