Lista podręczników do klasy 4 Technikum w Lubniu
PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE Tytuł Autor Wydawnictwo
Język polski Sztuka wyrazu 2. cz. 2, Sztuka wyrazu 3. cz. 1 D. Dąbrowska GWO
Język angielski Focus 3 Sue Kay Pearson Education
Język niemiecki #Trends 2 A. Życka Nowa Era
Historia Poznać przeszłość 3 A. Kucharski Nowa Era
Wiedza o społeczeństwie W centrum uwagi 1. Podręcznik do wos dla LO i T A. Janicki Nowa Era
Geografia Oblicz geografii 3. Podręcznik dla LO i T, zakres podstawowy. M. Świtoniak Nowa Era
Geografia - zakres rozszerzony Oblicz geografii 3. Podręcznik dla LO i T, zakres rozszerzony. M. Świtoniak Nowa Era
Biologia Biologia 3. Podręcznik dla LO i T. zakres podstawowy B. Jakubik Operon
Biologia - zakres rozszerzony Biologia 3. Podręcznik dla LO i T. zakres - rozszerzony B. Jakubik Operon
Fizyka Odkryć fizykę 3 M. Braun Nowa Era
Chemia Chemia 2 R. Janiuk WSiP
Matematyka - zakres rozszerzony Matematyka 1,2  – poziom rozszerzony  M. Kurczab Pazdro
Religia Religia. U źródeł miłości. cz.1. ks. A. Kielian św. Stanisława BM
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK HOTELARSTWA
Podstawy hotelarstwa  Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe W. Drogoń WSiP
Organizacja pracy służby pięter Organizacja pracy 1 B. Sawicka Format - AB
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe W. Drogoń WSiP
Obsługa gości w recepcji Obsługa gości w obiekcie hotelarskim - zbiór zadań W. Drogoń WSiP
Język angielski w hotelarstwie Highly Recommended T. Stott, R.Revel WSiP
Pracownia usług w obiekcie hotelarskim Testy i zadania przygotowujące do egzaminu zawodowego HGT.06 M. Halama WSiP
Marketing w hotelarstwie Marketing usług hotelarskich Stefański WSiP
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK LOGISTYK
Podstawy logistyki  Podstawy logistyki  K. Grzybowska Difin
Transport w logistyce Gospodarka zapasami i magazynem. Zarządzanie magazynem. K. Grzybowska Difin
Obsługa klientów i kontrahentów Systemy logistyczne K. Grzybowska Difin
Język angielski zawodowy Jezyk angielsi zawodowy w logistyce i spedycji B. Howis WSiP
Procesy magazynowe Obsługa magazynów, żbiór zadań przygotowywujacych do części praktycznej egzaminu zawodowego M. Drożek Wyd. TD
Pracownia magazynowa Gospodarka zapasami i magazynem. cz. 1 i 2. K. Grzybowska Difin
  KSZTAŁCENIE ZAWODOWE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych      
Podstawy gastronomii      
Technologia gastronomiczna      
Język angielski w gastronomii      
Pracownia technologii gastronomicznej